Grattis!

Idag fyller jag 21.... Kul att fylla år men inte kul att bli så gammal :O efter 18 så vill man bara pausa typ xD ligger i sängen och väntar på att mamma och pappa ska komma med frukost och presenter :) kanske skriver här senare idag igen :)


Ullared

Omg asså mormor och jag åkte till Ullared och jag ÄLSKAR det! :D det va precis som jag hade förväntat mig också! :D köpte en massa grejer och har ändå hälften av pengarna kvar så jag hållet på att övertala pappa att åka med mig till uppsala så jag kan köpa ridskor och ridbyxor på rea där :D ville ju köpa ridbyxor i Ullared men de hade inga bra där alla hade låg midja och då måste man bara dra upp de hela tiden :( i Ullared fanns också en pizzeria som hette stantons och fy fasen va god calzone de hade! :D åt den två gånger till och med för den va gudomlig! Ska definitivt åka tillbaka till Ullared iallafall en gång till iår :D vi bodde i en liten timmerstuga som kostade 600 per natt och den va jättemysig :) jag är så nöjd med allt jag köpte också :D det känns skönt att vi va där två dagar så att den andra dagen hade man hunnit tänka på vad man ville köpa så att man inte åkte hem och ångrade att man inte köpte nån speciell grej :)

Snart är det min födelsedag och redan ikväll ska jag fira den med Sarah och Lotji :) sen nästa fredag kommer Patti och Lotji hit :) så jag måste städa här hemma idag eftersom det är mina gäster som ska komma ;)

På måndag ska jag med min jobb/livscoach Inger till Ica Haga på besök för jag kanske ska börja praktisera där :D skulle vara så himla skönt att få nåt att göra och om det skulle leda till ett jobb sen så skulle jag ju typ dö av lycka men jag får inte hoppas på för mycket nu.. Nu ska jag visa tre bilder från Ullared :) <3


...........

Jag är så jävla förbannat trött på att man aldrig kan få positiva besked om jobb! hur jävla länge ska man behöva söka jobb egentligen?!? man kämpar för att våga fråga och ringa upp men sen säger de bara nej hela tiden ändå! orkar inte vänta längre men vad ska jag göra? har inget annat att göra!!! nej usch va trött jag är på att vara pank och uttråkad.......

Januari 2012

Ja en liten sammanfattning av januari månad :)

Nyåret skålades in med vatten tillsammans med Sarah mysigt va det! :) Senvart det en jobbig dag den tredje för då var det ett år sen farmor lämnade oss :( mamma var ledig hela trettonhelgs veckan så vi gick omkring i one piece hemma hela dagarna xD sen har det ju inte hänt så mycke på jobbfronten utom att jag kanske ska praktisera på sjöhagen igen men det får jag veta nästa vecka :) en annan jobbig dag var den 17 januari, farmors födelsedag.. Den dagen grät jag mycket.. Men pappa och jag åkte och tände ljus på kvällen på graven :)

Sen va de roliga saker som att träffa Sarah vi va och simmade, tog kort på mig och Alfred och så åkte vi ut till Lotji och kollade på film :D en vända på pitchers vart det också :)

Jag skulle ha velat träffa Patti också men det får vi göra snart ändå tycker jag :) sen så skulle det ju inte skada om man fick se Lotji och sarah lite mer ;)

Nu ska jag börja rida söndag måndag istället för min tisdagsgrupp lades ner :( min första måndagslektion gick ju åt skogen xD fick ha tip top det är som att sitta på en betongklump som har fastnat i hubba bubba! Herregud och man törs ju knappt galoppera på han för då bockar han så man nästan flyger över halsen på honom xD

Nej nu ska jag vänta tills mamma kommer hem så ska vi ut och stavgå sen ikväll kanske jag tar mig till stallet igen och borstar på bebisen <3


RSS 2.0