Äntligen!

Äntligen har jag iallafall fått veta att jag ska få sommarjobba på Haga :) så skönt att få ett besked! Nu är det bara att vänta på att få veta när jag ska jobba men det är inte lika jobbigt :)


London

London va kul! Dock så hade jag velat gå på madame taussades (stavning??) och hade gärna sett en musikal men vi hade ju bara två heldagar där och då hade man ju sin shoppinggalna syrra med sig så det blev ju mest shopping ;) men det blev också asgod mat på en restaurang kedja som hette ask italian! Godaste brödet Ever! Asgod carbonara också och då är man hemma hos mig direkt ;) mums!

Pappa och jag åkte till notting hill också en kväll och lekte turister vi frågade oss fram till bokaffären som är med i filmen och jag tog kort på den sen fråga vi om dörren men den hitta vi aldrig :( nästa gång ska man åka dit på dagen men det var ett jättemysigt ställe speciellt portobello road som vi gick mest på :)
Här kommer bilden på affären på den blå runda skylten stog det att det var denna bokaffär som medverkade i inspelningen av filmen notting hill ;)


London

Imorn bär det av till London :) ska bli jättekul fast kommer sakna sängen, Alfred, Bella och Doriz :( men det är bara lördag till tisdag så sen får jag mig ett kärt återseende ;) har nu läst igenom lite gamla blogginlägg och har kommit fram till att det är tur att det bara är typ 1-2 pers som läser för jag låter så töntig när jag skriver plus att jag gör xD gubbar i typ alla inlägg med lång text xD ska försöka sluta med det ;) nu ska jag sova lite sen imorn ska jag packa, åka till Alfred och pussa lite på honom och sen åka till flygplatsen! :D


<3

Nothing compares to you <3


Finally!

På måndag ska jag ÄNTLIGEN rida Alfred igen! Nu skiter jag i min rädsla och stoppar undan den för jag längtar ihjäl mig! Kollade idag när en som rider honom ofta red och jag nästan dog när de galopperade! Jag vill också! Dööör av längtan! Imorn ska jag ta ut honom på en liten promenad och träna lite frihetsdressyr :) tycker att han behöver få lite mer respekt för människor på marken ibland bara går han utan att tänka på att det är en människa som håller i honom och blir helt bortknuffad xD busiga killen han är ju så snäll men så stor :) idag råkade han trampa på mig med hela sin tyngd och jag typ dog av smärta har värsta blödningen i foten :( men det går ju över sen :)

Går runt och väntar på att Anders från Ica Haga ska ringa mig om sommarjobb :) skulle vara så himla skönt att få jobba i sommar och sen kanske efter också ;) håller min tummar iaf :) nu ska jag läsa lite sen sova vi hörs :)


Så jävla stolt!

Jag har tänkt nu ett tag och kommit fram till att jag är så sjukt stolt över mig själv! Jag har gjort jättestora framsteg i min personliga utveckling sen jag började min praktik på Ica Haga! Och innan dess också faktiskt men det är just praktiken som jag ska ta upp nu :)

Till exempel så har jag blivit mer social jag pratar mer med folk jag inte känner för nu känner jag ju de bättre för jag pratade med de! (personalen) sen så har jag lärt mig och blivit bra på att sitta i kassan! Det var en sån grej som jag aldrig trodde att jag skulle klara av! Men nu kan jag sitta där helt avslappnad trots att det är lång kö och jag vet hur jag ska göra i många situationer! Det är det som känns helt sjukt att jag innan den här praktiken var så sjukt nervös för jag ville inte sitta i kassan för jag trodde att jag skulle typ dö av stress men nu kan jag sitta där och trycka på alla knappar och komma ihåg massa plu- koder och det är så jävla skönt att jag kan det! Tänk vad mycket man kan utvecklas på så kort tid!

Haha igår skulle jag åka till erikslund för att köpa en eller två ryktstenar för Alfred fäller asmycket men vad gör jag? Jag köper allt utom ryktsten och kommer på det när jag kommer hem xD men jag fick iaf med mig barnschampoo till hans svans, helosansalva till sår på honom och till mina torra händer, tvål att ha med i stallet när man är jättesmutsig om händerna, grönsåpa för att få bort kissfläckar och göra benen extra vita i duschen, skottesvampar till typ allt möjligt i stallet, sen köpte jag även en handduk till att torka när man har duschat och så :) sen åkte jag till maxi och där köpte jag två tvättsvampar till att gnugga kissfläckar, filmen breaking dawn och lite gott till kvällen :)

Sen när jag kom hem gick jag långa lista med hundarna det va skönt :) fast det blåste en hel del så det va tur att jag hade windstopper kläder på mig ;) nu ska jag fundera ut vad jag ska göra innan jag ska åka till stallet :) kanske låna mammas bil och köpa ryktsten ;)


RSS 2.0